Understanding the Four Madhabs
  • Understanding the Four Madhabs

Understanding the Four Madhabs

39,95 kr.
Antal
Ikke på lager


 

Godkendt webshop. Betal med kreditkort

  FAST fragt 35 kr. (GLS). Gratis fragt fra 499 kr.

Mulighed for gratis afhentning.

 

Fuld 14 dages returret fra modtagelse af ordre

Om bogen

Hvorfor fire lovskoler? Er det nødvendigt at følge en? Denne bog indeholder en diskussion af disse og andre spørgsmål. En god bog for dem som er i tvivl om dette emne. På grund af de tidligere muslimers frygt for forvrængelse af Islams lov, fulgte størstedelen af de tidligere store lærde, i hvert fald over 99 % af dem, en madhhab. Det er sandt, at der i det vanskelige fjortende århundrede dukkede nogle afvigere op, men selv disse individer anbefalede aldrig at semi – uddannede muslimer skulle forsøge sig med ijtihad, uden hjælp fra eksperterne.

 

Om forfatteren

Timothy J Winter AKA Abdal Hakim Murad afsluttede sine studier på Cambridge University i 1983, hvor han havde studeret arabisk. Derefter studerede han Islam hos traditionelle lærde på Al-Azhar, et af de ældste universiteter i verden. Han boede derefter i Jeddah, hvor han administrerede et kommercielt oversættelses kontor, og fastholdte et tæt forhold til Habib Ahmad Mashhur al-Haddad og andre lærde fra Hadramaut i Yemen.
I 1989 vendte han tilbage til England, og tilbragte to år på University of London hvor han lærte tyrkisk og farsi. Han har også været foredragsholder i Islamiske studier på Faculty of Divinity, University of Cambridge i England, og ledet studierne indenfor teologi på Wolfson College. Hans forskningsarbejde har blandt andet fokus på det Muslimsk/ Kristne forhold og Islamisk morallære.

Shaykh Abdal Hakim har oversat en række værker, inklusiv to dele af Imam al-Ghazalis Ihya Ulum al-Din. Han underviser ofte indenfor islamiske studier, ligesom han fra tid til anden gæster BBC Radio og lejlighedsvis skriver for forskellige publikationer, inklusiv The Independent og Q-News International, som er Storbritanniens største muslimske magasin. For nogle er han en engelsk middelklasse akademiker, og for andre er han Shaykh Abdul Hakim Murad, en fremtrædende religiøs lærd.

 

 

 

002-1-02

Produktinformation

Antal sider:
30
Sprog:
Engelsk
Indbinding:
Paperback
Forlag:
Muslim Academic Trust