Levering/Afhentning

GRATIS AFHENTNING

Du kan bestille en ordre til gratis afhentning uanset ordrens størrelse til flg. afhentningssteder,

VIGTIGT! Ordren vil være tilgængelig i 7 hverdage på afhentningsstedet, hvorefter ordren sendes tilbage til Nasiha.dk. Ved at ordren sendes tilbage til Nasiha.dk fra afhentningsstedet, vil det IKKE gælde som en returnering. 

Levering

Vi bestræber os på, at ekspedere din ordre samme dag, som ordren foretages, dog kan leveringstiden være på 2-3 hverdage, medmindre andet er angivet for specifikke produkter. Alle ordre sendes via Post Danmark eller tilsvarende transportør. Levering sker efter gældende forretningsbetingelser for Post Danmark. Alle ordre pakkes forsvarligt ind efter gældende regler. Ansvaret for forsendelsen overgår til Post Danmark og det er Post Danmarks ansvar, at levere forsendelsen, samt at den er ubeskadiget. Oplever du ved leveringen, at forsendelsen er beskadiget, så modtag pakken med forbehold for senere kontrol og optælling af forsendelsens indhold.

Fragt

Fragtpriserne beregnes løbende, men Post Danmark tilbyder flere services og det er i indkøbskurven muligt at vælge blandt dem. Derfor kan det forekomme at fragtprisen ved afslutning af købet stiger.
Vi tilbyder tre forsendelsesmåder,

 • Få leveret forsendelsen som A-post (maxi-brev)
  Dette er den billigste løsning, men forsendelsen må kun veje op til 2 kg. Herudover følger der ikke en forsikring med, og det er ikke muligt at følge forsendelsen via et trackingnummer. Valg af denne forsendelsesmåde anbefales kun til varer med lav værdi.
   
 • Få leveret som pakkepost, men uden omdeling
  Med denne forsendelsesmåde er din forsendelse forsikret (efter gældende forretningsbetingelser for Post Danmark), og der bliver udleveret et trackingnummer, således at du kan følge din pakke. Selve forsendelsen bliver ikke leveret til din dør, men skal i stedet hentes hos Post Danmark.
  Valg af denne forsendelsesmåde er velegnet til kunder, som ikke er hjemme i dagtimerne. Forsendelsen skal i stedet hentes hos dit lokale posthus (evt. døgnpost).

 • Få leveret som pakkepost, med omdeling
  Dette er den dyreste løsning, men forsendelsen bliver også leveret til din dør. Ved forgæves forsøg på levering, kan forsendelsen i stedet afhentes på dit lokale posthus. Med denne forsendelsesmåde er forsendelsen både forsikret (efter gældende forretningsbetingelser for Post Danmark), og der bliver udleveret et trackingnummer, således at du kan følge din pakke.

Fragt ved gratis forsendelse

Læs her, hvornår du kan opnå gratis forsendelse. Ved gratis forsendelse anvendes altid den billigste forsendelsesmåde.