Handelsbetingelser

Definitioner

Aftalens parter

"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Nasiha.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

"Nasiha.dk" anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation

Vi beskriver altid vores produkters væsentlige egenskaber. Ønsker du svar på et spørgsmål omkring vores produkter eller produktinformation er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice på: info@nasiha.dk

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms. Levering med Post Danmark til private er momsfrit og fragtpriserne hertil er angivet uden moms.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på Nasiha.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra Nasiha.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Nasiha.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og Nasiha.dk er først indgået, når Nasiha.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Nets (tidligere PBS) i krypteret form (SSL) som det kun er dig og Nets der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet først fra din konto så snart varen afgår fra Nasiha.dk.
Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation

Nasiha.dk yder ifølge købeloven 24 måneders reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Nasiha.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Fakturaen skal fremvises til Nasiha.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Nasiha.dk refunderer ligeledes rimelige fragtomkostninger såfremt, der er tale om en berettiget reklamation.

Reklamationer bedes sendt til:
Nasiha.dk, Roskildevej 30B, 2620 Albertslund, Att: Reklamation

Du bedes vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet sammen med fakturaen. Ved at bruge vores online RMA formular vil behandlingstiden for reklamationen formindskes, men dette er ikke et krav.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlige emballage, og få en kvittering for afsendelsen, således at vi kan returnere dine fragtomkostninger.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Nasiha.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Nasiha.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Nasiha.dk.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Nasiha.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Nasiha.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Nasiha.dk. Fortrydelsen løber fra den dag, du har modtaget varen.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Nasiha.dk, Roskildevej 30B, 2620 Albertslund, Att: Returvarer

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.
Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver tilbageført til det anvendte betalingskort, så snart vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Dermed er omkostningen for fortrydelsen kun portoen for at sende varen tilbage til os. Vi tager ikke imod varer, der sendes UFRANCO eller på efterkrav.

Forbehold for ændringer

Nasiha.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Levering

Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 30 dage.
Vi leverer med Post Danmark og det er ikke muligt, at få leveret gennem en anden transportør. I tilfælde af forsendelsens størrelse overstiger Post Danmarks maksimale mål anvendes en anden transportør, i disse tilfælde forbeholes retten til at splitte ordren og levere den via mere end en transportør. Fragtprisen følger Post Danmarks betingelser og vi tillægger ikke yderligere leveringsomkostninger, undtaget enkelte vare som kræver ekstra leveringsomkostninger. Fragtprisen for hver enkel ordre vil fremgår ved købet.
Hos Post Danmark kan du naturligvis følge din pakke ved hjælp af et "track and trace" nummer. Denne funktion benyttes dog ikke ved brevforsendelser.

Persondatapolitik

For at du kan indgå en aftale med Nasiha.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- Email adresse

Vi foretager registreringen af dine oplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Nasiha.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Nasiha.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsommeoplysninger. Som registreret hos Nasiha.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nasiha.dk via email info@nasiha.dk
På Nasiha.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
Vi bruger en logstatistik på Nasiha.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Nasiha.dk

Misbrug

Misbrug af Nasiha.dk medfører politianmeldelse.

Links

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation