Islam - Religion of Life
  • Islam - Religion of Life

Islam - Religion of Life

99,00 kr.
Antal
2-3 hverdage

 

Godkendt webshop. Betal med kreditkort

  FAST fragt 35 kr. (GLS). Gratis fragt fra 499 kr.

Mulighed for gratis afhentning.

 

Fuld 14 dages returret fra modtagelse af ordre

Om bogen

Islam, et ord som der leges med: tilslørede kvinder, olie gigant, hellig krig. Flere end et tusind millioner mennesker stuvet sammen under en journalistisk etikette. Den uforanderlige, sanselige, puritanske øst for Flaubert og Montesquieu, oversat til mediernes sprog: et stærkt politisk våben. En verden af folk, kulturer, og drømme forvandlet til en abstraktion, en fremmed trussel, en monolit.

Denne kortfattede bog er blandt den fineste introduktion til islam for en veluddannet målgruppe. Dens indhold er autentisk, troværdig og velpræsenteret – skrevet af en muslimsk lærd, Dr. Abdul Wadood Shalabi, som kombinerer traditionel religiøs oplæring fra Al-Azhar University med vestlig uddannelse fra University of Cambridge, hvor han modtog sin doktorgrad.
Bogens mål er, at introducere islam korrekt til både muslimer og ikke muslimer, især i kølvandet på de seneste internationale begivenheder.

Skrevet om islam indefra søger den, at vise noget af den sande natur af tro, og dermed udfordre de accepterede stereotyper og fordomme, som så dårligt præsentere den nuværende dialog mellem civilisationer. Ved at forklare betydningen af den formelle praksis og doktriner i islam, bestræber den sig på at skabe en bro over, hvad der må være den dybeste endnu mest irrationelle kløft nogensinde, som har splittet to kulturer fra hinanden.

 

Om forfatteren

Abdul Wadood Shalabi har forfattet over tyve bøger om forskellige aspekter af islam. Han kombinerer en dyb loyalitet til sin teologiske uddannelse fra Al-Azhar University i Cairo, samtidig med at han har en præcis forståelse af kriserne i den moderne verden. Hans udenlandske studie som resulterede i en doktorgrad fra University of Cambridge, og hans prominente karriere i Al-Azhar hierarkiet (han har været redaktør af dens tidsskrift og stedfortræder for Shaykh af al-Azhar), har placeret ham i den unikke position til at kunne introducere islam til folk opvokset i Vesten.

003-4-02

Produktinformation

Antal sider:
87
Sprog:
Engelsk
Indbinding:
Paperback
Oversat af:
Abdal Hakim Murad