Opnåelse af ihsan-stadiet igennem Profetens tawajjuh (indre transmission) fred og velsignelser være med ham
  • Opnåelse af ihsan-stadiet igennem Profetens tawajjuh (indre transmission) fred og velsignelser være med ham

Opnåelse af ihsan-stadiet igennem Profetens tawajjuh (indre transmission) fred og velsignelser være med ham

599,00 kr.

Titel:
Tasawwuru husuli l-ihsani bi tawajjuhi Rasuli l-anami/
Opnåelse af ihsan-stadiet igennem Profetens tawajjuh (indre transmission), fred og velsignelser være med ham.

Denne kompakte Hadith-kollektion er et must-have for enhver der stræber efter at fuldkommengøre sin iman, smage troens sødme og opnå ihsan-tilstanden (at tilbede Allah, som om du ser Ham...)

For yderligere info se nedenfor.

Antal
2-3 hverdage

 

Godkendt webshop. Betal med kreditkort eller MobilePay.

  FAST fragt 35 kr. (DAO). Gratis fragt fra 499 kr.

Mulighed for gratis afhentning.

 

Fuld 14 dages returret fra modtagelse af ordre

Om bogen:
Denne kompakte Hadith-kollektion er et must-have for enhver der stræber efter at fuldkommengøre sin iman, smage troens sødme og opnå ihsan-tilstanden (at tilbede Allah, som om du ser Ham...)
Bogen indeholder mere end 600 sider med hårrejsende autentiske beretninger om hvordan Profeten ﷺ, de tre bedste generationer (al-salaf al-Salihin) og deres følgere igennem de sidste 1400 år tilbad Allah, Den Ophøjede, med indre ro, kærlighed og højeste tilstand af ihsan.
Læseren lærer ligeledes ud fra de flere hundrede beretninger den Profetiske sunnah-metode til opnåelsen af sand taqwah (gudfrygtighed), indre renselse og ihsan. Hvad kendetegner Sahabahs kærlighed og tilstande, og hvordan kan vi bedst efterligne dem?  Bogen besvarer på elegant vis disse spørgsmål og mange mange flere!
Beretningerne er alle skrevet i deres originalsprog (klassisk arabisk) med grundig takhrij (kildehenvisninger), og oversat til urdu i denne første udgave. Denne udgave egner sig derfor bedst til urdu-kyndige, men arabisk-talende vil uden videre kunne opnå et stort udbytte af den. NB: Der er flere oversættelser på vej!

Om forfatteren:
Forfatteren, Shaykh Mufti Tariq Muhammad Amin Muhammadi Saifi, er en af Danmarks mest eftertragtede og veluddannede lærde, som igennem mere end et årti har arbejdet på at etablere og sprede autentisk traditionelt islamisk viden rundt i hele landet. Shaykh Tariq er kendt for med sin karismatiske og rørende formidlingsevne at kompetenceudvikle og forandre unge muslimer indvendigt og udvendigt. Han er medstifter af det første danske online islamakademi, Islamakademiet.dk i 2009.

Foruden den traditionelle islamiske uddannelse og efterfølgende specialisering (mufti-uddannelse) har Shaykh Tariq også studeret islamiske studier på Københavns Universitet og religiøse/komparative studier fra Harvard Universitet. Samtidig med det er forfatteren uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet, DTU, og arbejder til daglig som IT-chef i en fremtrædende IT-virksomhed i København, Danmark.


005-1-02

Produktinformation

Antal sider:
624
Sprog:
Urdu/Arabisk
Indbinding:
Hardback
Forlag:
Maktabah Muhammadiyya Saifiyya Sarfraz al-'Ulum, Danmark
Udgave:
1.udgave